NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Wan-Bissaka i Zaha napuštaju London, Pedro se seli u Italiju,...

Transfer glasine: Wan-Bissaka i Zaha napuštaju London, Pedro se seli u Italiju, Arthuro Vidal napušta Barcelonu

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Roy Hodgson priznaje da bi Aaron Wan-Bissaka i Wilfried Zaha mogli napustiti Crystal Palace ovog ljeta. Njih dvojica su dva najbolja igrača ekipe iz Londona ove sezone, a oba su zbog toga vrlo blizu odlasku iz kluba. Zaha je interesantan njemačkim divovima Borussiji Dortmund, a govorilo se također o šokantnom povratku u Manchester United.

WENGER OTKRIO: Odbio sam taj posao nekoliko puta dok sam bio u Arsenalu!

Chelsea se suočava sa još jednim problemom na transfer tržištu jer su Inter i AC Milan spremni poslati ponude za Pedra, tvrdi Express. Budući da Real Madrid već juriša Edena Hazarda, Chelsea je u opasnosti da izgubi dvije svoje zvijezde ovo ljeto.

Boca Juniors žele potpisati Artura Vidala, tvrdi Fox Sports. Argentinski klub želi uvjeriti Vidala da bude prvo veliko ime koje se u zadnje vrijeme odlučilo vratiti u Južnu Ameriku, iako znaju da će biti teško uvjeriti Barcelonina veznjaka da napusti Europu. Ipak, izazov igranja u ovako velikom klubu mogao bi presuditi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!