NaslovnicaVijestiGareth Bale ovim potezom pokazao koliko mu je svejedno za Real Madrid!

Gareth Bale ovim potezom pokazao koliko mu je svejedno za Real Madrid!

Real Madrid je za vikend ostvario pobjedu protiv Celte Vigo. Madridski sastav došao je u vodstvo golom Karima Benzeme iz penala u 19. minuti susreta, a zatim je Celta izjednačila rezultat preko Nolita u 53. minuti.

U 69. minuti susreta Real dolazi do pobjede ponovo preko Karima Benzeme i ponovo iz penala.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U toj utakmici je Gareth Bale proveo 90. minuta na klupi, iako je bio spreman za igru. Trener Ancelotti mu ne daje priliku, a Bale se svojim ponašanjem trudi pokazati da mu je sasvim svejedno što se događa u Realu.

Velšanina su uhvatile kamere u 46. minuti u društvu suigrača Mariana Diaza, još jednog otpisanog igrača iz Reala. Šetali su se iz svlačionice prema klupi.

Gareth Bale nije htio izaći na teren sa ostatkom suigrača prije početka drugog poluvrmeena.

Na kraju sezone bi trebao napustiti klub nakon devet godina boravka. Za Real Madrid je odigrao 256 utakmica i postigao 106 golova, a godišnje zaradi oko 35 milijuna eura.

Ove sezone se nije naigrao i odigrao je samo 270 minuta za Real u svim natjecanjima kroz pet nastupa.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!