NaslovnicaVijestiGARY NEVILLE OTKRIO: Solskjaer poručio upravi da proda četiri zvijezde!

GARY NEVILLE OTKRIO: Solskjaer poručio upravi da proda četiri zvijezde!

Legendarni bivši defanzivac Manchester Uniteda Gary Neville otkrio je kako Ole Gunnar Solskjaer planira prodati četiri ili pet igrača, te isto toliko dovesti u ljetnom prelaznom roku.

Manchester United prodaje četiri zvijezde

‘Crveni vragovi’ su ponovo slavili proteklog vikenda, i to protiv Watforda rezultatom 2-1, u prvoj utakmici otkako je Solskjaer imenovan stalnim trenerom.

Iako će klub po svemu sudeći završiti u top četiri, te tako izboriti nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone, Neville vjeruje kako Solskjaera očekuje težak zadatak obnove tima, te da će mu trebati velika podrška sportskog direktora kako bi uspio u tome.

On je rekao: “Postoji četiri ili pet igrača koje će morati natjerati da potpišu nove ugovore. Postoji također četiri ili pet igrača koje će morati dovesti, kao i četiri ili pet igrača koji će morati napustiti klub.”

“Dakle, kada je u pitanju narednih nekoliko mjeseci, postoji 12 slučajeva koji se moraju riješiti, četiri igrača moraju produžiti ugovore, četiri moraju doći u klub i četiri moraju otići za što veće cifre. Za to je potreban dobar pregovarač, netko tko može upravljati tom situacijom.”

“Manchester United se ne može pohvaliti poslovanjem u posljednjih nekoliko godina. To je težak zadatak, i to ne bi trebao obavljati Solskjaer, ali će odrediti koliko će on biti uspješan. Mislim da se treba smanjiti jaz između želja trenera i želja uprave kada su u pitanju nova pojačanja.”

“Davno sam već rekao kako su im potrebni najbolji mogući skauti i pojačanja, te da svi trebaju stati iza trenera, inače će nastaviti s neuspjehom. U posljednjih šest ili sedam gedina, United je na pojačanja potrošio 700 miliona funti i još uvijek zaostaju za Liverpoolom i Cityjem. Zapravo, zaostaju 18 bodova. Solskjaer je donio poseban duh u klub, ali su im potrebni bolji igrači na terenu kako bi se natjecali sa Liverpoolom i Cityjem.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!