NaslovnicaVijestiGattuso zaprijetio mladom igraču Milana da će "razbiti mu zube"!

Gattuso zaprijetio mladom igraču Milana da će “razbiti mu zube”!

Trener Milana, Gennaro Gattuso zaprijetio je mladom igraču Milana da će mu “razbiti zube” zbog njegovog ponašanja van terena, koje je za njega neprimjereno.

Popularni Rino od njegovih igrača zahtijeva potpunu predanost timu, a “zabušavanje” ne može proći nezapaženo. Gattuso je, na svoj način, skrenuo pozornost mladom nogometašu Milana Hachimu Mastouru ponašanje koje je za njega bilo neprihvatljivo.

“U posljednje vrijeme puno smo razgovarali. Zaprijetio sam mu, jer je postao popularniji zbog video snimaka koje je objavljivao, nego zbog svojih igara, ali sada više to ne radi zato što sam mu zaprijetio da ću mu razbiti zube “, rekao je Gennaro Gattuso talijanskom novinarima.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Mastour je rođen kao dijete marokanskih roditelja u talijanskom gradu, Reggio Emilia. Sa 14 godina u srpnju 2012. godine, Mastour je se pridružio Milanu iz kluba AC Reggiana iz Reggio Emilije.

Tadašnji trener Milana, Clarence Seedorf, ga je doveo u prvoj selekciji milanskog kluba za zadnju ligašku utakmicu sezone u 2013/14. Mastour je mogao postati najmlađi igrač ikada, koji je debitirao u Seriji A, međutim Seedorf ga nije uveo u igru protiv Sassuola.

>> BREAKING: Sir Alex Ferguson u bolnici, bori se za život!

>> Ovo je popis deset igrača koji neće igrati na Svjetskom prvenstvu…

Dana 31. kolovoza 2015. godine, Mastour je posuđen španjolskoj Málagi CF za dvije sezone, na zahtjevu vlasnika kluba Abdullah al-Thani. U srpnju 2016. godine je se Mastour vratio u A.C. Milan. Potom je Mastour posuđen nizozemskom PEC Zwolle.

Mastour je imao pravo zaigrati za Italiju i za Maroko. u svibnju 2015. je Mastour izjavio da će predstavljati Maroko, zato što osjeća da je Maroko njegova domovina. Talijanske novine La Gazzetta dello Sport je objavio kako je Italija izgubila talentiranog igrača sa njegovom odlukom.

[su_no1forfootball]

Mjesec dana kasnije je debitirao za Maroko u kvalifikacijskoj utakmici za Afrički kup nacija protiv Libije u Agadiru. Debitirao je kao zamjena za Nordina Amrabata dvije minute prije kraja utakmice. Tako je Mastour postao najmlađi debitant u povijesti marokanske nogometne reprezentacije, sa 16 godina i 363 dana.

Mastour još nije debitirao za prvu momčad rossonera, ali je vrlo popularan na društvenim mrežama gdje je objavio video isječke, u kojima izvodi driblinge i trikove s loptom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!