NaslovnicaVijestiGavi može napustiti Barcelonu kao slobodan igrač usred kaotične situacije na Nou...

Gavi može napustiti Barcelonu kao slobodan igrač usred kaotične situacije na Nou Campu

Prošle sedmice sud je poništio registraciju Gavija, mlade zvijezde Barcelone, nakon što je La Liga podnijela tužbu. Vijest o poništavanju njegove registracije izazvala je šok u katalonskom klubu, a unatoč žalbi koju su podnijeli, danas je sud odbacio njihov prigovor.

Photo: Getty Images

Kao rezultat toga, Gavi se sada nalazi u statusu fudbalera bez kluba i registracije. Ipak, to nije kraj borbe između Barcelone i La Lige. Barcelona ima 20 dana da se žali sudu u Barceloni, a njihova konačna odluka će biti presudna.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

S druge strane, La Liga ne planira odustati od ovog slučaja, jer su najavili da će ga “tjerati” do kraja, kako bi se postupak pravilno završio.

Ukoliko trenutna presuda ostane na snazi, Barcelona bi mogla doživjeti ogromne probleme ovog ljeta. Njihova platna lista je i dalje problematična i postoji rizik da bi mogli ostati bez nekoliko ključnih igrača ukoliko njihove finansije ne budu u skladu s limitom koji je postavila La Liga.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!