NaslovnicaVijestiGazzetta dello Sport ima čvrste dokaze o tome gdje će Rakitić nastaviti...

Gazzetta dello Sport ima čvrste dokaze o tome gdje će Rakitić nastaviti karijeru

Budućnost Ivana Rakitića ostaje nejasna, bez obzira na izjave hrvatskog reprezentativca kako ne želi mijenjati klub. Informacije koje dolaze iz Italije, Rakitića sele u još jedan veliki klub u njegovoj bogatoj karijeri.

Gdje će hrvatski veznjak Ivan Rakitić nastaviti karijeru? S tim pitanjem, mediji u Španjolskoj i Italiji bave se već nekoliko mjeseci, ali do danas se nisu pomaknuli s mrtve točke nagađanja. Dugo se smatralo da bi Rakitić, koji je i dalje važan član Barcelone, mogao pojačati milanski Inter, ali to se gotovo sigurno neće dogoditi.

CRISTIANO RONALDO PRED OGLEDALOM: “Pa Lionel Messi ne izgleda ovako!”

Talijanska Serija A ipak ostaje najvjerojatnije odredište za njega. La Gazzetta dello Sport izvješćuje da je 31-godišnjak već u kontaktu s talijanskim prvakom Juventusom.

Iako je Rakitić u nekoliko navrata jasno rekao kako želi ostati na stadionu Camp Nou i kako očekuje novi ugovor, on i njegovi savjetnici već pripremaju rezervni plan u slučaju da ga Katalonci ne budu željeli zadržati. Ovaj rezervni plan uključuje ekipu Juventusa.

Rakitić bi također mogao biti unosan na transfer tržištu za Barcelonu, jer će Barceloni trebati novac za realizaciju ostalih transfera a za Hrvata bi mogli dobiti između 40 i 50 miliona eura.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!