NaslovnicaVijestiGdje će Argentinac nastaviti karijeru? Pochettino nikada nije bio bliže odlasku iz...

Gdje će Argentinac nastaviti karijeru? Pochettino nikada nije bio bliže odlasku iz Tottenhama!

Trener Tottenham Mauricio Pochettino priopćio je predsjedniku Danielu Levyu da je spreman otići ako klub nakon dužeg vremena ne postavi jasne smjernice za budućnost i razvoj kolektiva.

Trener Tottenham Mauricio Pochettino vodi londonski tim u možda, jednom od najboljih momenata u njegovoj povijesti, a plasman u finale Lige prvaka mogao bi se nazvati najvećim uspjehom u povijesti Tottenhama bez posebnog pretjerivanja. Međutim, Argentinac nije u potpunosti zadovoljan, pa je iskoristio trenutak u kojem je predsjedniku kluba Danielu Levyu, koji je u engleskoj nogometnoj eliti poznat kao vrlo tvrd i vješt pregovarač, postavio jasan ultimatum koji bi uveliko mogao utjecati na njegovu budućnost u klubu.

Klopp: Ovo je vrijednije od bilo kojeg trofeja!

“Otvoren sam za sve opcije”, odgovorio je Pochettino na pitanje da li bi mogao napustiti Tottenham.

“Nisam spreman za početak novog poglavlja bez plana, bez jasnih ideja i nedostatka transparentnosti u objašnjavanju navijačima, koji je uopšte naš cilj. Moramo prestati govoriti o dojmu, te se moramo usredotočiti na stvarnost. Ako se to ne dogodi, imat ćemo problema.”

“Vrlo dobro znamo da moramo raditi drugačije a to ne znači da moramo trošiti više ili manje novca. Važno je biti transparentan i reći: Želimo to u sljedećoj godini, ili to želimo učiniti u sljedećih pet i deset godina i stvar je riješena.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!