NaslovnicaVijestiGdje će završiti Kovačić? Evo što je rekao direktor Reala

Gdje će završiti Kovačić? Evo što je rekao direktor Reala

Mateo Kovačić, hrvatski nogometaš u redovima Real Madrida često i nema veliki broj minuta na terenima širom Španjolske u dresu kraljevskog kluba, međutim glavni direktor Real Madrida Jose Angel Sanchez rekao je da klub iz španjolske prijestolnice nema u planu prodaju Kovačića koji je u Real Madrid došao iz Intera prije dvije godine. 23-godišnji nogometaš je imao ponudu da prijeđe u Tottenham, ali je Real Madrid takvu ponudu odbio, tako da do razgovora Hrvata i Tottenhama uopšte nije ni došlo.

“Kovačić nije na prodaju, nećemo ga nikada prodati. Dođe li za njega neka ponuda u siječnju, sigurno ćemo je odbiti,” rekao je glavni direktor Real Madrida Jose Angel Sanchez Sportskim novostima.

Jurgen Klopp priznao da bi mogao izgubiti nekoliko igrača ove zime

Barcelona planira razbiti kasu: Evo koliku bi plaću imao Coutinho na Nou Campu

[su_bonus]

Jose Angel Sanchez priznaje da su se ljetos mnogi klubovi interesovali za Kovačića, a odmah je demantirao da su ponude slali Juventus i Milan kako se u medijima spekuliralo, ali priznaje da je Inter slao ponudu da hrvatskog nogometaša vrati u svoju ekipu gdje bi igrao sa suigračem iz reprezentacije, Ivanom Perišićem.

“Ljetos je za njega bilo puno upita, Juventus i Milan nisu poslali ponude, ali Inter sigurno jest. A iz Engleske… to je bio Tottenham. Mateo je inteligentan. On zna da bi igrao u prvoj postavi u klubovima koji ga traže, vjerojatno bilo gdje, no svjestan je da mi ovdje računamo na njega i da nam je bitan.”

Jose Angel Sanchez rekao je da je Kovačić jedan od igrača koji će biti budućnost Real Madrida s obzirom da talentirani Hrvat ima tek 23 godine.

“On je jedan od igrača za budućnost Real Madrida, bit će dio momčadi s kojom ćemo igrati još dugo godina,” poručio je Jose Angel Sanchez.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!