NaslovnicaVijestiGdje ide ovaj svijet?! Iz portugalskog Portimonesea u ambiciozni klub iz Katra...

Gdje ide ovaj svijet?! Iz portugalskog Portimonesea u ambiciozni klub iz Katra za nevjerovatan iznos!

U vrhunskom europskom nogometu, još uvijek nedokazani japanski igrač Shoya Nakajima postao je najskuplji azijski nogometaš svih vremena. Pravo bogatstvo za njega je platio ludi i ambiciozni klub iz Katara, Al-Duhail.

Japanski ofanzivni vezni igrač Shoya Nakajima srušio je dva rekorda s transferom iz Portimonensea u  Al Duhail. Postao je najskuplji azijski nogometaš svih vremena, a time i najskuplji nogometaš koji dolazi iz Japana. Azijski rekorder bio je do sada Koreanac Heung-min Son, koji je 2015. prešao u Tottenham iz Leverkusena, a japanski rekord postavio je 2001. godine Hideotoshi Nakata, koji je iz Rome prešao za 28 milijuna eura u Parmu.

CIJENA DOGOVORENA: Manchester United na ljeto plaća 120 milijuna eura za zvijezdu Real Madrida!

Primjer Nakajime je poseban, budući da, za razliku od Sona, koji je već bio zvijezda njemačke Bundeslige prije odlaska u Englesku, i Nakate, koji se još uvijek smatra najvećom japanskom nogometnom zvijezdom svih vremena, ovaj relativno nepoznat nogometaš je svoj nogometni put gradio u prosječnom portugalskom prvoligašu.

Al Duhail iz Katara platit će za njega čak 35 milijuna eura, a Nakajima tako predstavlja drugo veliko pojačanje kluba nakon što su ranije doveli Marokanca Mehdija Benatiu iz Juventusa.

Ekspanzija nogometa u Kataru je započela jer je i reprezentacija Katara nedavno osvojila prvenstvo Azije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!