NaslovnicaVijestiGeorgina "zapalila" Instagram objavom: Cristiano prelazi u PSG?!

Georgina “zapalila” Instagram objavom: Cristiano prelazi u PSG?!

U poslednje vreme sve više se spekuliše da će Cristiano Ronaldo napustiti Juventus, a među glavnim favoritima za potpis Portugalca spominju se PSG i Manchester United, a moguća opcija je i povratak u Real.

Cristiano PSG

Portugalac je u Torino stigao 2018. godine iz Real Madrida za 100 miliona eura i glavni cilj je bio osvajanje Lige prvaka. Međutim, taj cilj nikako da ostvari, a Juventus ove sezone igra toliko loše, da se i u Serie A nalazi tek na četvrtom mjestu. I sam Ronaldo igra ispod svih očekivanja, pa je izvjesno da će napustiti “Staru damu”.

Kao sljedeća destinacija jednog od najboljih nogometaša svijeta spominje se Paris Saint-Germain. Ove spekulacije dodatno je podgrijala njegova izabranica Georgina Rodriguez svojom objavom na Instagramu. Ona je objavila kako pozira ispred njihovog privatnog aviona kojim je putovala u Pariz.

Georgina je u Parizu bila zbog svojih obaveza prema sponzoru, ali su mnogi francuski mediji to povezali s mogućim transferom Ronalda ovog ljeta u PSG. U komentarima su se oglasili i mnogi navijači Parižana koji su pozvali Georginu i Ronalda da dođu u Pariz i da on potpiše za ovaj klub.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!