NaslovnicaVijestiGiggs optužen za tri kaznena djela: Svoju ženu je udario nogom u...

Giggs optužen za tri kaznena djela: Svoju ženu je udario nogom u leđa i golu je izbacio iz hotela!

Bivši igrač Manchester Uniteda Ryan Giggs u posljednje vrijeme ima mnogo problema sa zakonom. Optužilisu ga da je fizički zlostavljao dvije žene, a jučer je na sudu po drugi put rekao da nije kriv.

Ryan Giggs

Ryan Giggs je optužen za tri djela. Navodno je u noći 1. studenog 2020. godine nanio tjelesne ozljede svojoj bivšoj djevojci Kate Greville.

Iste te noći je napao 20-godišnju djevojku koja je prošla bez ozljeda. Giggs je također optužen za nasilno ponašanje i prisilnu kontrolu nad bivšom djevojkom od prosinca 2017. do studenog 2020. godine.

Giggs je vezu sa Kate Greville započeo 2017. godine, što je osam mjeseci nakon što se rastao od supruge Stacey, koju je varao sa bratovom suprugom.

Na snimcima koji su pušteni na sudu se vidi kako Giggs jednom prilikom svoju tadašnju ženu Stacey udara nogom u leđa, a zatim je izbacuje iz svoje hotelske sobe u Londonu. To je navodno samo jedna od mnogih snimki koje su bile kao dokaz protiv Giggsa.

Ako bi ga osudili za zlostavljanje, Giggs bi mogao dobiti i do pet godina zatvora.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!