NaslovnicaVijestiGOTOVO JE! Zlatan Ibrahimović je pao!

GOTOVO JE! Zlatan Ibrahimović je pao!

Na simboličan način Zlatan Ibrahimović oprostio se od kultnog statusa među navijačima Malmea. Navijači kluba sada su u potpunosti uništili njegov kip.

Dugo su ga napadali, uspio je da odoli svim napadima, ali sinoć je kip Zlatana Ibrahimovića ispred stadiona konačno poražen. Švedski napadač zamjerio je navijačima svog bivšeg kluba zbog kupovine udjela u ligaškom rivalu Hammarbyju, pri čemu je njegov kip platio najveću cijenu, a sam Ibrahimović postao je “persona non grata” u klubu i gradu gdje je rođen i gdje je započeo karijeru.

Transfer glasine: United nudi Pogbu za fantastičnog Argentinca, James na putu za Englesku, Chelsea prodaje dva nogometaša

Nepoznate osobe u zadnje vrijeme su nekoliko puta oštetili kip, prvo su odsjekli Zlatanov nos, što je prouzrokovalo da kip bude ograđen zaštitnom ogradom. Glava kipa prekrivena je crnim džemperom s natpisom “Švedska”, a netko je i kip obojio bojom.

Policija još uvijek traga za počiniteljima, ali šanse da ih pronađu su minimalne. Također su minimalne šanse da se teško oštećen kip novog napadača AC Milana popravi i da ostane na istoj lokaciji. Ovo je vjerovatno najveći “poraz” Zlatana u njegovoj karijeri a s obzirom na njegov karakter teško je da će se ova prepirka završiti na ovome.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!