NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United nudi Pogbu za fantastičnog Argentinca, James na putu za...

Transfer glasine: United nudi Pogbu za fantastičnog Argentinca, James na putu za Englesku, Chelsea prodaje dva nogometaša

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali tog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Sada je već zimski ransfer rok počeo, tako da nas čeka mnogo zanimljivosti.

Manchester United spreman je dopustiti Paulu Pogbi da se priključi a da zauzvrat dobiju napadača Lautara Martineza, prenosi Mirror. Pogba se sada više želi vratiti u Italiju, nego se preseliti u Španjolsku, a Crveni vragovi žele na neki način unovčiti nestašnog Francuza a na ovaj način bi riješili napadačke probleme.

NIŠTA OD HAALANDA: Manchester United kreće po jednog od najtalentiranijih napadača na svijetu!

Everton želi pokrenuti ambiciozan pokušaj dovođenja Jamesa Rodrigueza iz Real Madrida na posudbu na Goodison Park, piše Mirror. Carlo Ancelotti nada se da će uspjeti realizirati transfer za Kolumbijca koji nije standardan u Realu i mogao bi tako zamjeniti Santiago Bernabeu za Merseyside. 28-godišnjak se ove sezone vratio u Real nakon posudbe u Bayernu.

Chelsea je ovog mjeseca spreman prodati Emersona Palmierija i Marcosa Alonsa – piše Calcio Mercato. Emerson će najvjerojatnije otići na posudbu, a u svojim redovima ga želi Juventus. Bianconeri bi mogli potpisati 25-godišnjaka na posudbu s opcijom otkupa na kraju sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!