NaslovnicaVijestiGrozno iskustvo reprezentativca Engleske: "Držao mi je nož prislonjen uz vrat"

Grozno iskustvo reprezentativca Engleske: “Držao mi je nož prislonjen uz vrat”

Dele Alli novi je u nizu nogometnih zvijezda na meti naoružanih razbojnika. Naoružani pljačkaši posjetili su engleskog reprezentativca u njegovom domu u Londonu gdje se odvijala prava drama.

Engleski internacionalac Dele Alli iza sebe ima strašno iskustvo. Ujegov dom u sjevernom Londonu upali su jučer maskirani razbojnici naoružani noževima. Nogometaša je nakon svađe jedan od razbojnika udario u glavu, a pljačkaši su ukrali nakit, satove i druge dragocjenosti, a snimila ih je i nadzorna kamera. Video sadržaj će sada provjeravati policija, a pljačkaša će pokušati pronaći što je prije moguće.

Transfer glasine: Barca, City i Inter prave veliku trampu, United troši 70 miliona na napadača, Bayern ponovo radi odličan posao

Srećom, Alli nije pretrpio ozbiljnije posljedice, kao ni njegov brat Harry ali je ipak imao bliži kontakt sa razbojnicima koji su na sreću brzo završili svoj čin.

“Hvala svima na porukama. Bilo je to grozno iskustvo, ali svi smo u redu. Zahvalan sam na podršci”, veznjak se zahvalio navijačima Tottenhama i Engleske putem društvenih medija.

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!