NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barca, City i Inter prave veliku trampu, United troši 70...

Transfer glasine: Barca, City i Inter prave veliku trampu, United troši 70 miliona na napadača, Bayern ponovo radi odličan posao

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Barcelona se nada da će Lautaro Martinez iz Intera pristati na razmjenu koja uključuje Nelson Semedo i Joao Cancelo, prenosi Sport. Blaugrana želi dovesti argentinskog napadača, ali zbog njegove cijene žele u transfer uključiti i svog igrača. Predloženi dogovor bi bio takav da Semedo ode u Manchester City, što bi omogućilo Cancelu da se vrati u Inter gje je boravio na posudbi u sezoni 2017-18.

(VIDEO) Zlatan Ibrahimović napravio bizaran saobraćajni prekršaj!

Manchester United dogovorio je transfer vrijedan 70 milijuna eura kako bi potpisao napadača Lyona Moussu Dembelea, prenosi TodoFichajes. 23-godišnjak će se vratiti u Englesku nakon što je 2016. napustio Fulham kako bi se pridružio Celticu, gdje je glumio dvije sezone prije nego što se vratio u rodnu Francusku. Dembele je postigao 22 gola za Lyon u sezoni 2019-20 koja je već završena zbog pandemije koronavirusa.

Bayern München priprema ponudu od 50 milijuna funti za Manchester Citya i Leroyja Sanea, prenosi The Telegraph. Pampioni iz Bundeslige povezani s krilnim igračem duže vrijeme i nadali su se da će ga dovesti za samo 35 milijuna funti. Unatoč padu cijena transfera za koronavirus, Bayern je prihvatio da će morati platiti više ako žele dovesti 24-godišnjaka.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!