NaslovnicaVijestiGuardiola kažnjen sa 20 tisuća funti zbog žute trake!

Guardiola kažnjen sa 20 tisuća funti zbog žute trake!

Manchester City igra fantastično ove sezone u Premiershipu, nakon 29 odigranih utakmica imaju čak 25 pobjeda, tri remija i samo jedan poraz. Prvi su na tablici sa 78 bodova, što je čak 13 više od drugoplasiranog Manchester Uniteda. Titula prvaka praktički je riješena. Manchester City je u svojoj posljednoj utakmici u Premiershipu slavio protiv Chelseaja sa 1-0, a jučer je na adresu Cityja stiglo negativno iznenađenje.

guardiola kažnjen

Naime, trener te ekipe, španjolski stručnjak Pep Guardiola dobio je kaznu od Engleskog nogometnog saveza (FA) od 20.000 funti zbog nošenja žute trake na nekim utakmicama Cityja u Premiershipu, kao i utakmici protiv Basela u Ligi prvaka. U saopštenju FA stoji:

“Menadžer Manchester Cityja, Pep Guardiola kažnjen je sa 20 tisuća funti i upozorenjem da će sljedeća ovakva aktivnost kao konsekvencu imati strožu kaznu.”, piše u saopštenju Engleskog nogometnog saveza.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

>Neymar u Real Madridu? Evo što Zinedine Zidane ima reći na to

Nedugo zatim oglasio se i Martin Glenn, prvi čovjek FA koji je rekao da je nošenje žute trake okvalificirao kao mješanje politike i sporta, s obzirom da u FA na žutu traku gledaju kao podršku nezavisnosti Katalonije. Glenn je nošenje žute trake svrstao u isti koš kao i nošenje simobila UKIP (desničarska britanska organzacija, glavni promoter Brexita) ili ISIS-a. Guardiola je odgovorio da Glenn očigledno ne zna što znači žuta traka, ali bivši trener Barçe i Bayerna ipak je prihvatio krivicu.

Guardiola je nosio žutu traku kao podršku političarima Jordiju Cuixartu i Jordiju Sanchezu koji se zalažu za neovisnost Katalonije, a uhapšteni su krajem prošle godine po okončanju referenduma na kojem je ova pokrajina izglasala neovisnost od Španjolske.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!