NaslovnicaVijestiNeymar u Real Madridu? Evo što Zinedine Zidane ima reći na to

Neymar u Real Madridu? Evo što Zinedine Zidane ima reći na to

Nakon što je Real Madrid eliminisao Paris Saint Germain u osmini finala Lige prvaka, u španjolskim medijima pojavile su se spekulacije o mogućem povratku Neymara u Barçu, a španjolski AS piše da bi Neymar dobrodošao i u Real Madrid. Naime, mediji navode kako je Neymar najbližim svojim ljudima rekao kako ga je novac ‘namamio’, te kako je prelazak u PSG bio loša odluka.

Neymar u Real Madridu

Međutim, španjolski AS u svom sutrašnjem izdanju, na naslovnoj strani dolazi sa natpisom “Zinedzine Zidane hvali Neymara.”. Njemački list Bild ‘iskopao’ je informaciju o mogućem prelasku Neymara u kraljevski klub za čak 400 milijuna eura. Naravno, sve ovo je u domenu spekulacija.

[su_bet_builder]

“Neymar je odličan igrač. Kada me je Real Madrid kupio od Juventusa za 72 milijuna eura, to je tada bilo ludo. Možda će neki igrač vrijediti toliko za deset godina, možda i ranije, ali sigurno da bi se Neymar uklopio u bilo koju ekipu na svijetu.”, rekao je Zinedine Zidane, trener Real Madrida koji je sve snage usmjerio ka Ligi prvaka, s obzirom da je borba za titulu u Španjolskoj praktički riješena.

>Poznata imena četvorice igrača koje će Barcelona prodati kako bi dovela Griezmanna sljedećeg ljeta

>Evo zbog čega je PSG primoran prodati Neymara na kraju sezone

Podsjetimo, AS je ranije pisao o sastanku koji se prije nekoliko tjedana desio u francuskom glavnom gradu, na kojem su navodno bili čelnici Real Madrida, Neymarov otac i dva pravnika. Mundo Deportivo nedavno je naveo da bi Neymar želio da se vrati u Barçu, a da bi zarad transfera bio spreman da se odrekne dijela plate koju dobija u PSG-u.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!