NaslovnicaVijestiGuardiola nakon utakmice sa Dinamom otkrio koja tri nogometaša su mu zapala...

Guardiola nakon utakmice sa Dinamom otkrio koja tri nogometaša su mu zapala za oko!

Trener Manchester Cityja, nakon pobjede protiv Dinama, dobio je pitanje od strane novinara kojeg je zanimalo da li u Dinamu postoji igrač koji je po njegovom ukusu. Pep Guardiola ogovorom je dokazao da dobro poznaje Dinamovu momčad.

GUARDIOLA OTKRIVA

Što jedan od najboljih i najnaprednijih trenera na svijetu misli o Dinamu? Pep Guardiola odgovorio je na pitanje da li bi doveo nekog Dinamovog igrača u Manchester City dokazujući da je dobro analizirao svog protivnika.

Transfer u januaru je neizbježan: Koji velikan trenutno vodi za potpis mladog Erlinga Haalanda?

“Razgovarat ću s Bjelicom. Dinamo ima mnogo kvalitetnih pojedinaca. Olmo je najbolji, vrlo je brz i tehnički dobro potkovan igrač. Oršić i Petković dobro barataju s loptom u nogama. Petković nije dobar samo glavom, već je i tehnički dobar napadač. Hrvati su uvijek bili talentirana nacija”, rekao je bivši trener Bayerna i Barcelone.

Manchester City je u prvom poluvremenu imao problema u Zagrebu, jer su zaostajali zbog gola Dani Olma.

“Uzbuđeni smo zbog pobjede. Nismo igrali za bodove, igrali smo za sebe. Važno je da smo grupnu fazu Lige prvaka završili pobjedom ali i bez nepotrebnih žutih kartona, što je također važno.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!