NaslovnicaVijestiTransfer u januaru je neizbježan: Koji velikan trenutno vodi za potpis mladog...

Transfer u januaru je neizbježan: Koji velikan trenutno vodi za potpis mladog Erlinga Haalanda?

Erling Haaland podigao je toliko prašine da ugledni europski klubovi intenzivno maštaju u njemu. Borussia Dortmund, međutim, ima svoj plan i već je uspjela napraviti važan korak prema transferu.

Iz Njemačke zanimljiva vijest koju je Ruhr Nachrichten plasirao u vezi Borussije Dortmund i norveškog napadača Erlinga Haalanda. Potonji je europsku nogometnu scenu impresionirao ove jeseni u Ligi prvaka gdje je blistao u dresu austrijskog prvaka Salzburga. Za njega postoji veliko zanimanje, a Kicker sažima medijsko izvještavanje tvrdeći da je Haaland u srijedu sletio u – Dortmund!

SJAJNA GESTA: Evo zašto se Gabriel Jesus izvinio igračima Dinama zbog gola postignutog večeras!

19-godišnjaka u svojim redovima želi vidjeti Dortmund, koji traži novog napadača. Spomenuti klub očito je požurio i intenzivno okupirao igrača i njegovog oca, koji su u posljednje vrijeme bili u kontaktu s nekim engleskim klubovima. Čelni ljudi Dortmunda u svemu su prilično tajni, sportski direktor Michael Zorc nedavno je diplomatski izjavio: “Stvar je poštovanja da ne možemo razgovarati o igračima iz drugih klubova.”

Ipak, nije tajna da oni žele Haalanda u Dortmundu, ako su stvarno uspjeli dovesti igrača ili njegovog oca u Dortmund, to bi već mogao biti veliki korak prema mogućem transferu.

Haaland ima ugovor sa Salzburgom potpisan do 2023. godine, u kojem ima ugrađenu otkupnu klauzulu. O njezinoj visini samo se nagađa, a prema nekim informacijama, očekuje se da će Salzburg za Haalanda dobiti samo 20 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!