NaslovnicaVijestiGuardiola otkrio koja su dva velika kluba protiv uvođenja VAR-a

Guardiola otkrio koja su dva velika kluba protiv uvođenja VAR-a

Pep Guardiola otkrio je koja su dva velika kluba u Premier ligi bila protiv uvođenja VAR-a, sve više popularne video tehnologije, koja će imati premijeru i na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Manchester Cityjev menadžer Pep Guardiola izjavio je kako su Manchester United i Chelsea bili među klubovima koji su od iduće sezone glasali protiv uvođenja video tehnologije (VAR) u Premier ligu, izvijestili su britanski mediji.

Klubovi Premier lige glasovali su protiv uvođenja VAR u petak u Londonu, a dvotrećinska većina od 20 klubova se usprotivila tome.

[su_premierleague]

“Mislim da je Manchester City pristao, ali da su ostali klubovi s vrha, mislim da su United i Chelsea, bili protiv. To je u redu, ali svakako će se ova tehnologija uvesti, ne samo u Engleskoj, nego u cijelom svijetu, jer suci trebaju pomoć.”

“Danas nogomet je brži, evo, na primjer, mi sada ne znamo je li bio penal za Real (protiv Juventusa u Ligi prvaka)” rekao je Guardiola, prenio je Sky.

Transfer glasine: Sjajni nogometaš PSG-a na meti Citya, Gerrard preuzima klub iz Championshipa, Ousmane Dembele želi u London

Jose Mourinho otkrio što je rekao Paul Pogbi poslije pobjede protiv Manchester Cityja

VAR testiranje će se nastaviti do kraja sezone 2018/19 u Premier ligi, ali ova će se tehnologija i dalje koristiti u FA kupu i Liga kupu iduće sezone.

VAR sustav već se koristi u nekim ligama, uključujući i Bundesligu, te će se koristiti na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

“Prije ili kasnije, to će se dogoditi. Ne znam je li to u redu ili ne. Možda u početku neće raditi, ali to je dobro jer će sljedeći put biti bolje i učinkovitije. Suci znaju da im je potrebna pomoć i oni su ju tražili, a što više koristimo VAR, to će biti učinkovitije” rekao je Guardiola.

VAR sustav često je kritiziran od strane najvećih nogometaša zbog usporavanja igre i konfuznosti, kao što je to bio slučaj na posljednjem Svjetskom klupskom prvenstvu, kada su se brojni igrači Reala žalili na njega, ali izgleda da je ovaj sustav ipak budućnost nogometa…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!