NaslovnicaVijestiGuardiola otkrio tko je besplatno doveo neočekivanog junaka Građana u City

Guardiola otkrio tko je besplatno doveo neočekivanog junaka Građana u City

Stefan Ortega postao je neočekivani junak Manchester Cityja nakon što je zaslužan za nevjerojatne obrane na utakmici protiv Tottenhama. City je pobijedio Tottenham 2:0, a Ortega je “skinuo” dva zicera nogometašima Pijetlova dok je City vodio 1:0.

Još nevjerojatnije, Ortega je ušao u igru s klupe nakon što je Guardiola odlučio izvesti Edersona s terena, iako je ozlijeđeni Ederson želio nastaviti utakmicu. Ortega je uspio obraniti dva napada jedan na jedan, Sonu i Kuluševskom, što je Guardiolu potaknulo na iskazivanje pohvala na njegov račun nakon utakmice.

“On to radi otkako je došao u klub. Vidjeli smo prije kakav je vratar. On čini neke nevjerojatne obrane i to često radi. Spasio nas je večeras, inače bi Arsenal bio prvak. Ortega je jedan od najboljih vratara koje sam vidio u životu u situacijama jedan na jedan”, rekao je Guardiola.

Španjolac je otkrio i tko je najzaslužniji za dovođenje Ortega na Etihad, a riječ je o Xabieru Mancisidoru, Cityjevom treneru vratara.

“Naš trener vratara Xabier Mancisidor napravio je nevjerojatnu stvar kada ga je odlučio dovesti”, dodao je Guardiola.

Ortega je došao u City iz Arminije iz Bielefelda, a zanimljivo je da Građani nisu platili ništa za njegov transfer jer je Nijemcu istekao ugovor s njemačkim klubom.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!