NaslovnicaVijestiGuardiola poludio: Najveći perfekcionista među trenerima otkrio kroz kakav pakao prolaze sve...

Guardiola poludio: Najveći perfekcionista među trenerima otkrio kroz kakav pakao prolaze sve ekipe na pripremama u Kini!

Španjolski nogometni stručnjak Pep Guardiola priprema se za novu sezonu s Manchester Cityjem u Kini. On je daleko od toga da je oduševljen pripremama. “Radi se o preživljavanju”, nije skrivao svoje frustracije Katalonac. City je stigao u Kinu zbog problema s letom s dvodnevnim kašnjenjem, a pri dolasku su se suočili sa velikom vrućinom.

Zadnji osvajači Premier lige došli su u Kinu dva dana kasnije, kao što su prvotno predvidjeli, a pored toga igrači Guardiolinog tima sada se bore s visokim temperaturama, što je veliki problem s obzirom na niz promotivnih obveza, još moraju trenirati i igrati pripremne utakmice.

UGOVORENI MEDICINSKI PREGLEDI: Tottenham dovodi sjajnog igrača za samo 25 milijuna funti!

Guardiola se nije skrivao frustracije od novinara u Šangaju. “Ovdje smo da bismo postigli najbolju moguću razinu pripravnosti. Pokušavamo spavati danju, spavati noću, pa je to opstanak. Ne možemo trenirati i uštedjeti energiju za utakmicu”, rekao je Guardiola.

Mnogi europski nogometni divovi pripremaju se i igraju utakmice u Aziji ovih dana, i na taj način, svi pokušavaju povećati svoju mrketinšku vidljivost za nogomet na važnom azijskom tržištu. Manchester United i Tottenham igraju sljedeći tjedan u Šangaju, dok će Juventus i Inter susret odigrati u Nanjingu.

City će igrati s Wolverhamptonom u subotu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!