NaslovnicaVijestiGuardiola posebno izdvojio jednog nogometaša: Bez njega ne bismo bili ovdje

Guardiola posebno izdvojio jednog nogometaša: Bez njega ne bismo bili ovdje

Nogometaši Manchester Cityja sinoć su na Etihadu u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka svladali Real Madrid rezultatom 4:0.

Tako su se ukupnim rezultatom 5:1 iz dvije utakmice Građani plasirali u finale Lige prvaka gdje će igrati protiv Intera, a nakon utakmice oglasio se i Pep Guardiola.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Uvijek očekujete da odigrate dobru utakmicu, ali nisam očekivao da ćemo biti ovoliko bolji. Igrali smo s bolnim sjećanjem na prošlu sezonu. Imali smo veliku energiju i visok intenzitet. Danas sam podigao linije kako bih pronašli prostore za fluidniji napad. Osjećamo se jako kod kuće, zabili smo Arsenalu, Bayernu, Realu”, rekao je Guardiola.

Guardiola je tada izdvojio jednog igrača iz svoje momčadi, Rodrija, bez kojeg, kako kaže, njegova momčad ne bi bila tu gdje je sada.

“Rodri je bio sjajan. Kakvu sezonu igra. Bez njega ne bismo bili ovdje. Svi pričaju o Haalandu, ali Rodri je postao najbolji veznjak. Ne znam ima li boljeg od njega. Njegova prisutnost je vrlo važna i drago nam je da ga imamo. U finalu igramo s Talijanima. Njima je najbolje kad nisu favoriti”, dodao je Guardiola.

Njegov tim ima priliku osvojiti trostruku krunu. U Premier ligi Cityju za obranu naslova treba jedna pobjeda u tri kola, u finalu FA Cupa igrat će protiv gradskog rivala Uniteda, a u finalu Lige prvaka protiv Intera.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!