NaslovnicaVijestiHakim Ziyech otkriva kako ga je Frank Lampard nagovorio da pređe u...

Hakim Ziyech otkriva kako ga je Frank Lampard nagovorio da pređe u Chelsea!

Hakim Ziyech priznao je da ga je impresioniralo kako je Frank Lampard govorio o nogometu prije njegova preseljenja u Chelsea.

Hakim Ziyech otkriva

Chelsea je u veljači postigao dogovor za 27-godišnjeg marokanskog krilnog igrač iz Ajaxa za 40 milijuna eura.

Ziyech je postao sastavni član Ajaxove momčadi dok je tijekom svoje četiri godine provedene u klubu osvojio naslov nizozemske lige i KNVB kup.

Marokanski internacioanlac je inzistirao da mu je najvažnije igrati nogomet i ostao je u čudu kako je Lampard govorio o tom sportu.

“Razgovarali smo telefonom”, rekao je Ziyech. “Impresionirao me način na koji Lampard govori o ovoj igri.”

“Za mene je takoeđr najvažnije bilo igrati nogomet. U tom trenutku on je samo govorio o nogometu i o svojoj ideji igre. Bilo mi je jasno.”

Ziyech je nastavio govoriti da je to bio zaista ponosan trenutak kada je napustio Ajax kako bi potpisao za Chelsea i imao priliku igrati u Premier ligi.

Bivša zvijezda Ajaxa nastavila je: “Ne bih mogao biti ponosniji. Kad odrasteš, uvijek sanjaš.”

“Svaki mladi nogometaš želi igrati u Premier ligi ili na drugim velikim natjecanjima. Za mene je ponosan trenutak što sam potpisao za Chelsea.”

Ziyech je u Premier ligi deibitrao za Chelsea tijekom remija protiv Southamptona (3-3) na Stamford Bridgeu prošle subote.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!