NaslovnicaVijestiHalilović: Alen ne voli usporedbe sa Messijem

Halilović: Alen ne voli usporedbe sa Messijem

Alen Halilović je u ljetnom prijelaznom roku napustio Barcelonu i preselio se u HSV za 5,5 milijuna eura, a otac mladod talentiranog nogometaša, Sejad Halilović priznao je da je u početku bio poprilično skeptičan kada je čuo za interesovanje ovog bundesligaškog kluba.

alenhalilovichamburgersvvrbleipzigbundesligaevewnq1qophl

“Moram priznati da su me prilikom pregovora upozorili da ne dopustim Alenu da ode u HSV, jer trener Labbadia navodno nije ljubitelj mladih igrača. Ipak, kada smo razgovarali s njim uvjerio nas je da vjeruje u Alena i da će imati njegovo povjerenje. Vjerujem da će u HSV-u imati prostora za napredak i da će postati igrač u skladu s očekivanjima. Vrijeme će pokazati da li je to bio dobar potez”, rekao je u razgovoru Bildu Sejad Halilović.

Halilović stariji rekao je da je veliku ulogu u transferu Alena Halilovića imao bh. reprezentativac, Emir Spahić koji je uvjerio Haliloviće da je atmosfera u klubu dobra i da se Alen u Hamburgu može dodatno razviti i napredovati.

“Odluka o dolasku u HSV nije bila ishitrena. Bili smo dugo u kontaktu sa klubom, a i veliku ulogu je imao i Emir Spahić. Uvjerio nas je da je atmosfera u klubu dobra i da se Alen ovdje može dodatno razviti. Vjerujemo mu. Ja vam samo mogu reći da Alen nije došao u Hamburg zbog novca, već zato jer želi igrati.”

Sejad Halilović osvrnuo se na usporedbe Alena Halilovića i Lionela Messija, za koje misli da nisu dobre za njegovog sina.

“Usporedbe s Messijem Alenu stvaraju veliki pritisak. Postoji samo jedan Leo Messi i ja i Alen se slažemo s tim. Sretni smo što je imao priliku učiti od njega, ali usporedbe ne voli. A nakon što su njih dvojica bili i suigrači pritisak je poprimio potpuno novu dimenziju,” otkrio je Halilović.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!