NaslovnicaVijestiHalilović: Alen ne voli usporedbe sa Messijem

Halilović: Alen ne voli usporedbe sa Messijem

Alen Halilović je u ljetnom prijelaznom roku napustio Barcelonu i preselio se u HSV za 5,5 milijuna eura, a otac mladod talentiranog nogometaša, Sejad Halilović priznao je da je u početku bio poprilično skeptičan kada je čuo za interesovanje ovog bundesligaškog kluba.

alenhalilovichamburgersvvrbleipzigbundesligaevewnq1qophl

“Moram priznati da su me prilikom pregovora upozorili da ne dopustim Alenu da ode u HSV, jer trener Labbadia navodno nije ljubitelj mladih igrača. Ipak, kada smo razgovarali s njim uvjerio nas je da vjeruje u Alena i da će imati njegovo povjerenje. Vjerujem da će u HSV-u imati prostora za napredak i da će postati igrač u skladu s očekivanjima. Vrijeme će pokazati da li je to bio dobar potez”, rekao je u razgovoru Bildu Sejad Halilović.

Halilović stariji rekao je da je veliku ulogu u transferu Alena Halilovića imao bh. reprezentativac, Emir Spahić koji je uvjerio Haliloviće da je atmosfera u klubu dobra i da se Alen u Hamburgu može dodatno razviti i napredovati.

“Odluka o dolasku u HSV nije bila ishitrena. Bili smo dugo u kontaktu sa klubom, a i veliku ulogu je imao i Emir Spahić. Uvjerio nas je da je atmosfera u klubu dobra i da se Alen ovdje može dodatno razviti. Vjerujemo mu. Ja vam samo mogu reći da Alen nije došao u Hamburg zbog novca, već zato jer želi igrati.”

Sejad Halilović osvrnuo se na usporedbe Alena Halilovića i Lionela Messija, za koje misli da nisu dobre za njegovog sina.

“Usporedbe s Messijem Alenu stvaraju veliki pritisak. Postoji samo jedan Leo Messi i ja i Alen se slažemo s tim. Sretni smo što je imao priliku učiti od njega, ali usporedbe ne voli. A nakon što su njih dvojica bili i suigrači pritisak je poprimio potpuno novu dimenziju,” otkrio je Halilović.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!