NaslovnicaVijestiHansi Flick sa sobom u Barcelonu vodi i jednog Hrvata

Hansi Flick sa sobom u Barcelonu vodi i jednog Hrvata

Hans-Dieter Flick, budući trener Barcelone, započeo je formiranje svog stručnog tima nakon postignutog dogovora s klubom. Uzbudljivo, njemački novinar Florian Plettenberg otkrio je da će među članovima Flickovog stožera biti i Hrvat, dodajući element iznenađenja i spekulacije oko identiteta i uloge tog člana.

Nakon dugih 12 godina kao trener vratara u Bayernu, Toni Tapalović, poznat po izvrsnom radu s Manuelom Neuerom, pridružuje se Hansu-Dieteru Flicku u Barceloni. Flick, koji je već surađivao s Tapalovićem, dovodi i Marcusa Sorga, bivšeg svog pomoćnika u njemačkoj reprezentaciji, u svoj stručni stožer. Svi će potpisati dvogodišnji ugovor.

Toni Tapalović, koji je karijeru započeo u Schalkeu kao rezervni vratar za drugu momčad, kasnije je s Manuelom Neurom prešao u Bayern 2011. Međutim, početkom 2023. dobio je otkaz u Bayernu zbog neslaganja s načinom rada stručnog tima Juliana Nagelsmanna, nakon čega je završio svoj angažman u bavarskom klubu.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!