NaslovnicaVijestiHansi Flick sa sobom u Barcelonu vodi i jednog Hrvata

Hansi Flick sa sobom u Barcelonu vodi i jednog Hrvata

Hans-Dieter Flick, budući trener Barcelone, započeo je formiranje svog stručnog tima nakon postignutog dogovora s klubom. Uzbudljivo, njemački novinar Florian Plettenberg otkrio je da će među članovima Flickovog stožera biti i Hrvat, dodajući element iznenađenja i spekulacije oko identiteta i uloge tog člana.

Nakon dugih 12 godina kao trener vratara u Bayernu, Toni Tapalović, poznat po izvrsnom radu s Manuelom Neuerom, pridružuje se Hansu-Dieteru Flicku u Barceloni. Flick, koji je već surađivao s Tapalovićem, dovodi i Marcusa Sorga, bivšeg svog pomoćnika u njemačkoj reprezentaciji, u svoj stručni stožer. Svi će potpisati dvogodišnji ugovor.

Toni Tapalović, koji je karijeru započeo u Schalkeu kao rezervni vratar za drugu momčad, kasnije je s Manuelom Neurom prešao u Bayern 2011. Međutim, početkom 2023. dobio je otkaz u Bayernu zbog neslaganja s načinom rada stručnog tima Juliana Nagelsmanna, nakon čega je završio svoj angažman u bavarskom klubu.

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!