NaslovnicaVijestiHarry Kane izražava zabrinutost prije početka Europskog prvenstva: Neće biti tako lako...

Harry Kane izražava zabrinutost prije početka Europskog prvenstva: Neće biti tako lako kao što mnogi očekuju

Engleska je za mnoge glavni favorit Eura, no neočekivani poraz od Islanda rezultatom 0:1 na Wembleyju izazvao je zabrinutost među navijačima i igračima. Kapetan Harry Kane istaknuo je da ovaj poraz treba biti upozorenje prije susreta sa Srbijom 16. lipnja.

“Ovakvi porazi nam svima moraju biti poziv na uzbunu. Moramo shvatiti da Euro neće biti tako lagan kao što mnogi misle. Čeka nas puno posla i moramo se probuditi. Puno stvari moramo popraviti, pogotovo u fazi presinga, morat ćemo se dobro braniti, posebno od dugih lopti. U napadu moramo biti strpljivi”, rekao je Kane prisjećajući se finala prošlog Eura, kada je Engleska izgubila na jedanaesterce od Italije:

“Bilo je to pravo sra*e. Ali u nogometu postoje usponi i padovi. Prošle su tri godine od tog finala. Moramo zaboraviti na ono što je bilo i biti uzbuđeni zbog novog natjecanja.”

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!