NaslovnicaVijestiHarry Kane otkrio najtežu obranu sa kojom se suočio u svojoj karijeri!

Harry Kane otkrio najtežu obranu sa kojom se suočio u svojoj karijeri!

Legenda Chelseaja, dvije superzvijezde Real Madrida i jedan od najodlikovanijih brazilskih igrača svih vremena čine najtežu četvorku sa kojom se Harry Kane ikada suočio.

Harry Kane otkrio

U intervju za SPORTbible, Tottenhamov broj 10 se nije ustručavao imenovati kolegu kapetana kao izvanrednog braniča protiv kojeg je igrao.

“John Terry”, odlučno je rekao. “Igrao sam protiv njega nekoliko godina, a on je zaista jako pametan branič. Dobro pozicioniranje, dobro je koristio tijelo, nije vam dopuštao da trčite.”

Terry nikada nije bio najbrži branič, ali kako Kane sugerira njegovo čitanje igre ga je napravilo takvim kakav jeste. Međutim, sljedeći branič kojeg je izabrao može uraditi sve to.

“Sergio Ramos – vrlo dobar, kompletan igrač”, kaže Kane. “Rekao sam Giorgio Chiellini u prošlosti, igrao sam protiv Chiellinija. Sada trenutno mislim da je i Virgil van Dijk jedan od najboljih.”

Na pitanje o najboljim bekovima sa kojima se suočio Kane odgovara: “Marcelo za Real Madrid. Fantastičan lijevi bek – njegova kvaliteta na lopti je nevjerojatna. Stvarno, zaista poseban igrač.”

“Desni bek? Jednom sam igrao protiv Danija Alvesa u predsezonskoj utakmici i on je zaista dobar. Nisam previše u kontaktu sa bekovima, jer inače nisam na krilnim pozicijama – ali njihovu kvalitetu i dalje vidite na terenu.”

“Dakle, puno teških braniča, ali sjajno za mene što ću igrati protiv najboljih i poboljšati svoju igru ​​iz toga.”

Takav stav očekujemo od 27-godišnjeg napadača koji posjeduje dvije zlatne kopačke Premier lige, a da ne spominjemo onu sa Svjetskog prvenstva.

Tottenham igra protiv Evertona u svojoj prvoj utakmici u Premier ligi u novoj sezoni, gdje su veliki favoriti za pobjedu sa koeficijentom 1.83 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!