NaslovnicaVijestiHarry Redknapp vukao svoju ženu po asfaltu

Harry Redknapp vukao svoju ženu po asfaltu

Engleski trener Harry Redknapp nehotice je povrijedio svoju ženu Sandru prilikom odlaska u šoping. Prvo je vukao po asfaltu, a kako očevidci navode prešao joj je i preko noge. Žena je završilana operacijskom stolu s ozbiljnim ozljedama, prenosi portal Mondo.

harryredknappaustraliavjordan2018fifamqilxosrpcgl

Harry Redknapp nanio je teške ozljede suprugi Sandri u neobičnoj nesreći u Westburnu u Bournemouthu. Bivši menadžer West Hama, Portsmoutha, Tottenhama vozio je suprugu u šoping, kada je došlo do ozljeđivanja. Njegova supruga Sandra izašla je iz automobila, ali su joj vrata džipa uhvatila kaput, što Redknapp nije primijetio, pa ju je vukao po ulici.

Engleski mediji prenose da su očevici izjavili da je Sandra vrištala od bolova, jer joj je navodno suprug prešao i preko noge, a da je na asfaltu bilo mnogo krvi, prije nego što je Harry shvatio što se dogodilo i zaustavio vozilo.

Sandra je kolima hitne pomoći brzo prebačena u bolnicu na jugu Engleske, i liječnici su je odmah operirali. Britanski mediji prenose da je pretrpjela ozbiljne ozljede. Harry Redknapp, prema riječima očevidaca, bio je izvan sebe, u potpunom šoku kada je shvatio što je učinio.

“Primili smo poziv u 11:49 sati iz Pul Roada u Bournemouthu. Žrtva je bila žena u šezdesetim godinama. Imala je ozljedu stopala zbog čega je hitno prevezena u bolnicu”, šturo je izjavio glasnogovornik hitne pomoći.

Harry Redknapp (69) prije 26 godina preživio tešku prometnu nesreću u Italiji, kada se automobil u blizini Rima izravno zakucao u mini bus u kojem je on bio. Na licu mjesta poginuo je Harryjev prijatelj Brian, kao i trojica Talijana koja su bila u automobilu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!