NaslovnicaVijestiHector Bellerin otkrio što se zapravo dogodilo između njega i Mesut Ozila...

Hector Bellerin otkrio što se zapravo dogodilo između njega i Mesut Ozila protiv Stokea

Arsenal je u nedelju imao težak posao protiv Stokea. Topnici su očekivali da će lagano dobiti tri boda protiv ekipe kojoj prijeti ispadanje, ali rezultat je bio 0-0, dok je samo još 20 minuta ostalo do kraja.

Hector Bellerin otkrio

No, Stoke nije mogao zadržati taj rezultat do kraja, jer je Arsenal postigao tri gola u tih 20 minuta kako bi osigurao pobjedu.

Iako je ekipa iz sjevernog londona izašla kao pobjednik, svađa između dvije zvijezde Arsenala je bila glavna tema nakon utakmice.

Sa preostalih pet minuta i Arsenalom koji je držao vodstvo od 1-0, Hector Bellerin je dodao loptu Mesut Ozilu u ofsajd poziciju.

To je izazvalo da se ovaj dvojac počasti ljutitim riječima, a mnogi vjeruju da je Ozil rekao Bellerinu da ga ‘čeka u svlačionici’.

[su_champions_league]

Bellerin je sada otkrio da su se dvije zvijezde, unatoč razmjeni ljutitih riječi, zagrlili u svlačionici.

Španjolski internacionalac je za Sky Sports rekao: “Mi smo dva stravstvena igrača i volimo ovu igru, ponekad se nađete u takvim situacijama.”

“Odmah nakon utakmice, mi smo se grlili. To što se događa na terenu, ostaje na terenu.”

“Mislim da je rekao nešto poput ‘previše pričaš’ i da budem iskren, da sam ja igrač koji igra pored mene, vjerojatno bi rekao isto.”

“Ali uvijek želim dati informacije igračima ispred mene i želim da igrači to zahtijevaju od mene. Tako to funkcionira.”

[su_bet365_app]

“Imamo samo par očiju, tako da, kad imate igrače oko sebe koji vam mogu dati informacije, to je uvijek važno.”

“Normalno je u utakmicama da se takve stvari događaju, ovaj put su ga kamere snimile.”

“To je dio nogometa, događa se svaki dan i kada završi, ponovo smo prijatelji.”

Unatoč incidentu, navijači Arsenala su bez sumnje cijenili strast koju je ova utakmica pokazala u njihovim igračima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!