NaslovnicaVijestiHenry odgovorio na Sanchezove tvrdnje kako ga je savjetovao da ode

Henry odgovorio na Sanchezove tvrdnje kako ga je savjetovao da ode

Thierry Henry, legenda Arsenala, odgovorio je na izjavu Alexisa Sancheza, koji je rekao da je razgovarao sa Henryjem u vezi s odlaskom.

“Razgovarao sam sa Henryjem koji je legenda Arsenala. On je napustio klub iz istih razloga kao ja sada, ali želim da razjasnim da me nije on savjetovao da ja to isto učinim, već je to bila isključivo moja odluka”, napisao je Sanchez na svom Twitter nalogu i poručio da bi jednog dana volio da vidi Henryja na trenerskoj funkciji u Arsenalu.

[su_premierleague]

Poslije ovoga, oglasio se i Thierry Henry sa svog Instagram profila: “Znam da ne moram objašnjavati ovo većini navijača Arsenala, ali želio bih da demantujem spekulacije, jer nisam rekao Alexisu Sanchezu da napusti Arsenal.”

Transfer glasine: Real nudi dvojicu nogometaša plus novac za De Geu, veznjak Juventusa napušta klub, Pastore se vraća u Italiju

Sanchez postao najplaćeniji nogometaš u povijesti Premier lige, evo koliko će zarađivatu u Unitedu!

“Nisam imao pojma da će potpisati za Manchester United, dok nisam to vidio na vijestima, kao i ostali”, rekao je bivši napadač Arsenala i francuske reprezentacije.

Henry je u Arsenalu proveo osam najuspješnijih godina u nogometnoj karijeri, bio je član čuvene generacije koja je osvojila dve Premier lige, a sezonu 2003/2004 londonski klub je bez poraza završio na prvom mjestu.

Nakon višegodišnjih glasina o odlasku iz Arsenala, Henry je nakon sezone 2006/07. za 16,1 milijuna funti prešao u španjolski klub Barcelonu. Nakon tri sezone u katalonskom divu, srpnja 2010. prešao je u New York Red Bullse (2012. nakratko se vraća na posudbu u Arsenal), a sljedeći je dan objavio da prestaje igrati za francusku reprezentaciju, za koju je nastupao od 1997. do 2010. i čiji je najbolji strijelac u povijesti, s 51 postignutim golom. Rekord je prije njega držao Michel Platini.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!