NaslovnicaVijestiHEROJ BARCELONE OBJASNIO: Evo zašto Valverde mora prodati ovu zvijezdu Arsenalu!

HEROJ BARCELONE OBJASNIO: Evo zašto Valverde mora prodati ovu zvijezdu Arsenalu!

Heroj Barcelone objasnio. Evo zašto Valverde mora prodati ovu zvijezdu Arsenalu. Bivša zvijezda Barcelone Bernd Schuster je pokrenuo oštru kritiku za Ousmane Dembelea zbog nedavnih transfer tračeva, koji ga povezuju sa prelaskom u Arsenal.

Heroj Barcelone

Francuski internacionalac se borio i mučio sa formom na Nou Campu otkako je došao iz Borussije Dortmund i Schuster vjeruje da je jasno da neće uspjeti u klubu i da ga nisu trebali potpisati uopšte.

Ovo su nam naveli izvještaji iz Eurosporta i drugih medija koji su primijetili nedavno ponašanje Demebela, uključujući i to što je 21-godišnjak kasnio na treninge.

Sport također tvrdi kako je Arsenal poslao upit o bivšoj zvijezdi Borussije Dortmund, koji je izgledao kao jedan od najboljih mladih igrača na svijetu tijekom svog vremena u Bundesligi.

Topnici bi ga mogli dodati u svoju momčad, ako se vrati barem blizu one forme koju je imao u bivšem klubu, iako Schuster očito ne osjeća da Francuz ima ono što je potrebno za igranje u klubu kao što je Barcelona.

“Postoje neki igrači koji su dovoljno dobri za Barcelonu, a postoje i oni koji to nisu”, rekao je Schuster na radijskoj emisiji ‘El Transistora’.

“Ovo je nešto što možete vidjeti od početka, ne trebaju vam tri sezone.”

“Barcelona je prevelika za Dembelea. U Borussiji Dortmund je na početku imao sjajne utakmice, ali ne i toliko.”

“Bila je greška ne znati kakav je van terena.”

Neki navijači Arsenala mogu osjetiti da je ovo upozorenje koje bi njihov klub trebao uzeti u obzir, iako će se neki osjećati kao da je Dembele samo prošao kroz teško razdoblje zbog svojih ozljeda prošle sezone.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!