NaslovnicaVijestiHoeness potvrdio: Propada transfer Sanea u Bayern a evo i zašto

Hoeness potvrdio: Propada transfer Sanea u Bayern a evo i zašto

Transfer Leroy Sanea iz Manchester Cityja u Bayern vjerojatno neće biti realiziran. Predsjednik upravnog odbora Bayerna, Uli Hoeness rekao je kako nije mogao vjerovati kad je saznao koliko je engleski gigant tražio za svog nogometaša.

Izgleda kako Bayern München u pregovorima s engleskim klubovima nema sreće ili dovoljno uvjerljivih argumenata. Zimi je neuspješno pokušao da dovede mladu zvijezdu Chelseaja Callum Hudson-Odoia, a sada se čeini da će propasti i transfer reprezentativbca Njemačke Leroy Sanea koji brani boje Citya. Uli Hoeness, prvi čovjek Bayerna otkrio je da će Bavarci najvjerovatnije napustiti lov na Saneya, jer su zahtijevi Manchester Citya “ludi”.

Transfer glasine: Napoli traži 150 miliona eura za Koulibalya, Real dovodi novog lijevog beka, Ronaldo zatražio ovog igrača u Juventusu

“Zaista sumnjam da ćemo moći postići dogovor. Radi se o cijeni transfera, a cijena koju oni traže je luda”, rekao je za Kicker Hoeness.

Engleski mediji izvijestili su prije nekoliko dana kako će City odbaciti Bayernovu ponudu od 80 milijuna eura, a neslužbeno engleski klub za 23-godišnjeg krilnog napadača traži čak i odštetu od preko 100 milijuna eura.

Sane jeod dolaska u City fantastičan, a i ove sezone je bio odličan kad god bi dobio priliku no čini se kako više nije u planovima Guardiole.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!