NaslovnicaVijestiHrvat i Srbin zagrljeni pod zastavama slave titulu u Grčkoj

Hrvat i Srbin zagrljeni pod zastavama slave titulu u Grčkoj

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida, koji igra za ATENSKI AEK, slavi osvajanje naslova grčkog nogometnog prvaka. U posljednjem kolu Lige za prvaka, AEK je na domaćem terenu pobijedio Volos rezultatom 4:0, osiguravajući pet bodova više od Panathinaikosa. Panathinaikos je u posljednjem kolu odigrao 1:1 kod kuće protiv Arisa.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Uoči posljednjeg kola, AEK je imao prednost od tri boda nad Panathinaikosom i trebao im je samo bod da osiguraju naslov prvaka u posljednjih 90 minuta sezone. No, momčad koju vodi argentinski trener Matias Almeyda ostvarila je impresivnu pobjedu. Steven Zuber (16), Mijat Gaćinović (33), Orbelin Pineda (59) i Damian Szymanski (85) bili su strijelci za AEK. Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida odigrao je cijeli susret za novog grčkog prvaka.

AEK je osvojio 13. naslov prvaka, a ovo im je prva titula nakon 2018. godine. Na vrhu ljestvice su Olympiacos s rekordnih 47 titula i Panathinaikos koji je bio prvak 20 puta. Nakon utakmice, Domagoj Vida je slavio ovaj uspjeh s suigračima.

Fotografija koja je izazvala posebno oduševljenje prikazuje Domagoja Vidu i srpskog veznjaka Mijata Gaćinovića kako poziraju ispod zastava Hrvatske i Srbije. Ovaj prizor je prenesen u više grčkih medija uz komentar da predstavlja lijepu sliku zajedništva u svlačionici AEK-a.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!