NaslovnicaVijestiHrvatska ili Španija?! Dani Olmo donio odluku i razočarao mnoge "sunarodnjake"

Hrvatska ili Španija?! Dani Olmo donio odluku i razočarao mnoge “sunarodnjake”

Hrvatski nogometni savez dugo je pokušavao uvjeriti nogometaša Dinamo Zagreba da u nastavku svoje karijere zaigra za “Vatrene” ali na njihovu molbu i upornost su ipak, očekivano dobili negativan odgovor.

Dani Dani Olmo izvrsni veznjak Dinama priprema se za Europsko prvenstvo do 21 godinu s mladom španjolskom reprezentacijom, ali u međuvremenu pomno prati i događaje na transfer marketu, budući da je više ili manje jasno da je nakon nekoliko godina dokazivanja vrijeme za transfer u veći klub. Olmo bi trebao biti najbliži prelasku u Bayeru iz Leverkusena u ovom trenutku, a njegovi agenti i dalje čekaju da se pojavi neko od klubova iz Španjolske Primera Division.

Tri nogometaša na vrhu liste: Forbes objavio listu najplaćenijih sportista na svijetu!

Olmo je razgovarao za madridski AS, te je objasnio da nikada neće igrati za hrvatsku reprezentaciju, jer sanja da obuče dres Španjolske. Ako je takva želja prije nekoliko godina bila utopijska, danas je to mnogo bliže realizaciji.

“Počašćen sam što me Hrvatska želi, jer ovo je moj drugi dom, ali od malena sanjam da igram za Španjolsku. Ponosan sam što sam član mlade španjolske ekipe. Ovdje želim igrati, uživam i ovdje je moja budućnost ”, rekao je Olmo, koji je predstavnicima Hrvatskog nogometnog saveza jasno stavio do znanja da nije zainteresiran za igranje za Hrvatsku.

“Isprva su me pokušali uvjeriti, a ja sam uvijek bio vrlo jasan. Ponekad su mediji pogrešno protumačili moje izjave, ali uvijek sam govorio da sanjam igrati za Španjolsku. Tako je i danas.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!