NaslovnicaVijestiIako više nije njihov igrač, Arsenal Ozilu i dalje plaća nevjerojatnih 350.000...

Iako više nije njihov igrač, Arsenal Ozilu i dalje plaća nevjerojatnih 350.000 eura tjedno!

Bivši njemački reprezentativac Mesut Ozil, koji ima 32 godine u siječnju je napustio Arsenal i prešao u Fenerbahce. On u Arsenalu nije proveo nijednu minutu na terenu skoro pa godinu dana, što ga je navelo da početkom ove godine besplatno ode u turskog giganta.

Iako više nije

Međutim, saznajemo da Ozil i dalje prima plaću iz Arsenala, iako je besplatno otišao u Tursku. Ugovor sa Topnicima mu traje do kraja ove sezone i trenutno tjedno prima oko 350.000 eura. On je sa Fenerbahceom potpisao ugovor do ljeta 2024. godine.

Za turski klub je odigrao tek sedam utakmica i nije se vratio u svoju najbolju formu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!