NaslovnicaVijestiIgor Tudor otkrio razlog poraza, a evo što je poručio igračima nakon...

Igor Tudor otkrio razlog poraza, a evo što je poručio igračima nakon utakmice

Igor Tudor imao je pomiješane emocije nakon što je njegov Marseille izgubio 0:2 od Tottenhama u Londonu na startu Lige prvaka.

Marseille je pružio vrlo dobru igru ​​u Londonu, pogotovo u prvom poluvremenu. Ipak, utakmicu je odlučio crveni karton Chancela Mbembe nakon čega su s igračem manje primili dva gola.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Pomiješane su emocije nakon ove utakmice. U prvom poluvremenu smo dominirali i nije lako doći ovdje i to učiniti. Crveni karton je promijenio stvari, bilo je teže. Nijedna strana nije uspjela stvoriti puno prilika i dva ubačaja su odlučila utakmicu “, rekao je Tudor na konferenciji za medije.

“Nakon utakmice rekao sam igračima da smo odigrali dobru utakmicu. Naravno, nismo pobijedili, zbog čega smo razočarani. Međutim, momčad je ovdje pokazala osobnost, želju da stvari rade dobro, kao od početka sezone.”

Na poluvremenu je Tudor poručio igračima da pokušaju biti što opasniji, no sve je prekinuto ranim isključenjem.

“U pauzi sam im rekao da pokušaju biti opasniji, da više ubacuju loptu u peterac. Naravno da imaju veću kvalitetu od nas, ali ljepota nogometa je da ne pobjeđuje najbolji. Ne svaki put. Crveni karton je dio igre, na kraju su presudili detalji.”

“Znali smo da im intenzivnom i usredotočenom igrom možemo parirati. U prvom poluvremenu smo igrali dobro, možda smo mogli i više, nažalost, presjekao nas je crveni karton. Ali bilo je i pozitivnih stvari i moramo nastaviti raditi”, dodao je Tudor.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!