NaslovnicaVijestiIgrač PSG-a ispričao detalje svađe s Messijem: Bio je jako ljut

Igrač PSG-a ispričao detalje svađe s Messijem: Bio je jako ljut

U sezoni 2020/2021. nogometni klub PSG eliminirao je Barcelonu iz Lige prvaka nakon ukupnih 5:2.

Tijekom utakmice između ove dvije momčadi Lionel Messi je grubom intervencijom iznervirao pariškog nogometaša Leandra Paredesa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, pravi razlog svega je potpuno drugačiji. Paredes je otkrio tajnu i kaže da ova svađa nije počela zbog faula, već zbog onoga što je izrečeno nakon njega.

“Mesi je bio iznerviran jer sam dao komentar svojim saigračima u vezi tog njegovog faula i čuo me je. Bio je strašno nervozan i ljut. Jako me je glasno opsovao. Htio sam propasti u zemlju. Htio sam da idem kući”, rekao je Leandro Paredes.

Nogometaš je potom objasnio kako se Messi ponašao kada su se sreli u reprezentaciji.

“Nakon tog trenutka vidio sam ga u reprezentaciji i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo. Pokazao mi je kakav je kao osoba. Naš odnos je jako dobar. Sada, kad se sjetimo tog trenutka, smijemo se. Ali onda me htio ubiti”, otkriva Paredes.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!