NaslovnicaVijestiIgrači PSG-a ni na odmoru nemaju mira: Saznajte kako ih prate iz...

Igrači PSG-a ni na odmoru nemaju mira: Saznajte kako ih prate iz pariškog kluba

Kako prenosi uvijek odlično informirani Le Parisien, PSG je svoje igrače poslao na desetodnevni odmor, ali će ih zapravo pratiti (ili kontrolirati) kako više ne bi mogli na nastavak sezone stizati sa viškom kilograma, što je bio običaj prethodnih sezona.

Igrači PSG-a

Da li možete zamisliti da je svaki nogometaš pariškog kluba “opremljen” GPS trackerom. Klub naravno neće znati gdje se koji nogometaš nalazi u određenom trenutku što bi bilo i previše, ali će ipak znati koliko se određeni igrač  kreće tijekom godišnjeg odmora. Uz pomoć spomenutog trackera, stručne osobe koje su zadužene za fizičku spremu u PSG-u će u bilo kojem momentu imati pristup do svih njima potrabnih podataka.

>> Iz PSG-a odgovorili Arsenalu: Ukoliko ga želite, pripremite 40 miliona funti!

To znači da praktilno, niko ništa neće moći skriti od kondicijskih trenera, oni će znati sve o njima odnosno njihovom odmoru, a težina svih pariških zvijezda i drugih nogometaša izrazito je točna i detaljno prikazana. Kao božićni i novogodišnji dar, PSG igrači dobili su priliku udebljati se najviše jedan kilogram kojeg mogu dobiti do početka provg treninga koji je zakazan za 2. siječnja (prvi susret nakon pauze igraju 7. siječnja).

[su_bonus]

Ko prekrši to pravilo, kazne će biti financijske prirode ili zabrana igranja na temelju svakog grama. Da, dobro ste pročitali, svaki gram je bitan i može biti u konačnici presudan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!