NaslovnicaVijestiLEGENDARNI ŠPANAC: Iker Casillas sinoć postavio rekord kojeg niko dugo vremena neće...

LEGENDARNI ŠPANAC: Iker Casillas sinoć postavio rekord kojeg niko dugo vremena neće sustići!

Legendarni španjolski vratar Iker Casillas postao je prvi nogometaš u povijesti koji će ove sezone nastupiti u svojoj dvadesetoj sezoni Lige prvaka.

Legendarni španjolski vratar Iker Casillas postavio je novi zadatak za svoje nasljednike, koji je dostojan svakog divljenja. Casillas je jučer na susretu između Porta i Schalkea u kojem je branio svih 90 minuta, nastupio u svojoj 20. sezoni u najelitnijem klupskom natjecanju na svijetu. „San Iker” u Ligi prvaka debitirao je davne 1999. godine u sezoni 1999/00, kada je još bio tinejdžer, a od još od tada kontinuirano nastupa u ovom takmičenju. Dvadeset godina bez prestanka.

>> DE BRUYNE PRIZNAO: Evo kada će se oporaviti od povrede i ponovo vratiti na teren!

Ovaaj rekord će teško ko oboriti u skorije vrijeme, jer njegovi najbliži pratioci su odavno u mirovini, a jedini aktivni nogometaši koji ga mogu ugroziti su Messi i Ronaldo koji imaju 15 sezona iza sebe u Ligi prvaka.

– Većina sezone u Ligi prvaka:

[su_bet365_100_bonus]

20 – Iker Casillas (Real Madrid, Porto)
19 – Ryan Giggs (Manchester United)
17 – Paul Scholes (Manchester United)
16 – Xavi (Barcelona), Arjen Robben (PSV, Chelsea, Real Madrid, Bayern)
15 – Zlatan Ibrahimović (Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, ​​Milan, PSG, Manchester United), Raul (Real Madrid, Schalke.), Gary Neville (Manchester United), Cristiano Ronaldo (Manchester United, Real Madrid), Ashley Cole ( Arsenal, Chelsea, Roma), Andres Iniesta (Barcelona), Lionel Messi (Barcelona)


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!