NaslovnicaVijestiNE SMIRUJU SE STRASTI U NJEMAČKOJ: Ilkay Gundogan PROGOVORIO o Ozilu i...

NE SMIRUJU SE STRASTI U NJEMAČKOJ: Ilkay Gundogan PROGOVORIO o Ozilu i racističkim ispadima!

Prošlo je nešto više od mjesec dana od kada je Mesut Ozil objavio da je zbog rasizma odlazi iz reprezentacije Njemačke za koju je nastupao skoro deset godina.

ozljedu

Ipak, neki od njegovih bivših reprezentativnih suigrača tek sada su reagirali na njegovu odluku, a sve je nastalo zbog fotografije slikane u svibnju.

Ozil i Ilkay Gundogan naišli su na oštre kritike od njemačkih političara ali i predsjednika Njemačke nogometne reprezentacije Reinharda Grindela zbog poziranja na slici s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom.

>> NA NISKE GRANE JE PAO: Potez koji su napravile kladionice nakon poraza od Tottenhama OSRAMOTIO Mourinha

Gundogan je, govoreći za njemačke novine WAZ, rekao da, premda on drugačije gleda na tu situaciju, poštuje Ozila i smatra kako zaslužuje bolji odlazak iz reprezentacije.

“Iako nije razmišljao o odlasku u mirovinu, bilo je dvojbi nakon slučaja s fotografijama, da bi ponovo moglo biti sve isto”, rekao je veznjakManchester Citya.

[su_bet365_100_bonus]

“On je bio jedan od razloga što sam odlučio igrati za Njemačku, on mi je otvorio put, želio bih da dobije bolji, zasluženi pozdrav. Međutim, valja reći da je to bila Mesutova odluka da ode na taj način – sa svim posljedicama, jaa bih to učinio drugačije – jer imam drugačiju osobnost. A Mesut je tvrdoglava ali jedna sjajna osoba.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!