NaslovnicaVijestiInter ostao bez dvojice nogometaša

Inter ostao bez dvojice nogometaša

Milanski Inter ostao je danas bez dvojice igrača, pošto su Joao Mario i Gabriel Barbosa napustili klub.

Joao Mario je otišao u London na medicinske preglede i trebao bi sklopiti ugovor s Westom Hemom.

Portugalski veznjak će, prema talijanskim medijima, biti u West Hamu na posudbi do kraja sezone, a veliko je pitanje da li će se brazilski napadač koji je ljetos plaćen 33 i po miliona eura, poslije samo jednog pogotka, uopće i vraćati u Milano ili će ostati u klubu iz kojeg je i stigao ljeta 2016. godine.

[su_watch_live_football]

Gabriel Barbosa se vraća u Santos gdje će biti posuđen do kraja godine. Brazilski napadač došao je u Inter iz Santosa za 33 milijuna eura, ali samo jednom je bio strijelac za nerazzurre.

Transfer glasine: Real nudi dvojicu nogometaša plus novac za De Geu, veznjak Juventusa napušta klub, Pastore se vraća u Italiju

Sanchez postao najplaćeniji nogometaš u povijesti Premier lige, evo koliko će zarađivatu u Unitedu!

Brazilski napadač se tek vratio sa posudbe iz Benfice, u kojoj je upisao svega 5 nastupa i to ukupno 164 minuta, ali Inter ne želi da ga zadrži. U 10 utakmica za Inter, sakupio je tek 183 minuta.

Mnogo se očekivalo od supertalentiranog Brazilca, kojeg su prozvali za “novog Neymara”, ali nije opravdao ni djelić velikih očekivanja. On je u Santosu na 83 utakmice postigao 24 gola i upisao 12 asistencija, ali nikako se nije snašao na europskom tlu.

Gabigol će do kraja sezone ponovo na posudbu, ali ovaj put u neki klub iz Brazila. Koliko je bio očajan prošle sezone najbolje pokazuje činjenica da je izabran za najgoreg igrača u Italiji.

“Zlatna kanta” ove godine otišla je u ruke Gabigola u tradicionalnom izboru Rai 2. Brazilac je plaćen čak 33 miliona eura, no nije nijedan meč počeo od prve minute. Može se reći da je Gabigol zasluženo najgori igrač u Italiji u protekloj godini.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!