NaslovnicaVijestiInter sastavlja ekipu za Ligu prvaka: U klub stiglo novo pojačanje, Spaletti...

Inter sastavlja ekipu za Ligu prvaka: U klub stiglo novo pojačanje, Spaletti vjeruje Argentincima!

Inter je nakon nekoliko godina pauze ponovo u elitnom takmičenju Lige prvaka. U zadnjem kolu Serije A uspjeli su izboriti plasman u ovo takmičenje i od tada u klubu aktivno rade na sastavljanju ekipe za narednu sezonu. Radja Nainggolan je već stigao a danas mu se pridružio još jedan Argentinac.

Inter sastavlja ekipu

Talentirani argentinski nogometaš Lautaro Martinez nastavit će karijeru u Interu iz Milana, priopćio je klub iz prijestonice Lombardije. Talijani su platili 23 milijuna eura za napadača, a 20-godišnjak je potpisao petogodišnji ugovor.

Inter će tako biti mnogo jači u novoj sezoni, u kojo će ponovno igrati u Ligi prvaka nakon sedam godina, uz argentinski napadački par Martinez – Mauro Icardi.

Mladog Argentincaa također je u svoje redove zvao i Atletico iz Madrida, tim koji je poznat po vrsnim napadačima, no Martinez je izabrao poziv Javier Zanettija koji vrši Interovu ulogu potpredsjednika kluba, ali je tako također odbio svog sunarodnjaka Diego Simeonea, trenera madridskog kluba.

>> SKANDAL u Barceloni: Abidal jetru nije dobio od rođaka, a prava istina je GROZNA!

Prošle je godine Martinez postigao 20 golova za Racing, a 27. ožujka debitirao u Argentinskoj reprezentaciji na prijateljskoj utakmici protiv Španjolske, ali nije otišao u Svjetsko prvenstvo u Rusiji podijelivši tako sudbinu novog timskog kolege Icardija, koji također nije dobio poziv Sampolija.

[su_xbet_ruscro]

Uz novog selektora u vrhu napada Argentine uskoro možemo očekivati Interov napadački dvojac.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!