NaslovnicaVijestiSKANDAL u Barceloni: Abidal jetru nije dobio od rođaka, a prava istina...

SKANDAL u Barceloni: Abidal jetru nije dobio od rođaka, a prava istina je GROZNA!

U vezi s katalonskim divom, javno je izbio novi skandal. Radi se o nekadašnjem prvotimcu Barcelone i trenutno sekretaru kluba Ericu Abidalu, koji je tokom karijere morao izvršiti transplataciju jetre. Upravo zbog toga, zadnjih dana u Barceloni se diglo mnogo prašine.

SKANDAL u Barceloni

Španjolski El Confidencial  šokirao je nogometnu javnost svojom današnjom objavom. Riječ je o članku o bivšem nogometašu Barcelone Eric Abidal, koji je zbog tumora na jetri i transplataciji iste morao ranije završiti nogometnu karijeru.

Bivši francuski reprezentativac morao je presaditi jetru zbog podmukle bolesti. Tada je jetru navodno trebao donirati njegov rođak, što je, prema španjolskom dnevniku, velika laž. Jetru je navodno dobio nakon što je brigu o njemu preuzelo vodstvo Barcelone, koje je trebalo na crnom tržištu pronaći novu jetru za Abidala.

>> KLUBOVI POSTIGLI DOGOVOR: Zvijezda Juventusa odlazi u Chelsea u transferu vrijednom 60 miliona eura!

Ovo je otkrio telefonski razgovor bivšeg prijedsjednika Barcelone Sandro Rosella, do kojeg su došle lokalne vlasti. Bivši službenik španjolskog nogometnog giganta, koji se zbog pranja novca trenutno se nalazi u zatvoru, bio je navodno uključen u kupnju jetre, a sada se suočava sa novim problemima jer je itekako bio svjestan da jetra dolazi sa crnog tržišta.

[su_xbet_ruscro]

Prema telefonskom razgovoru, Abidal je navodno sve znao i nije se protivio. Potonji se vratio u klub prije nekoliko dana i imenovan je kao tehnički sekretar.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!