NaslovnicaVijestiInter večeras dočekuje Bayern, Salihamidžić: Džeko uvijek može napraviti razliku na terenu

Inter večeras dočekuje Bayern, Salihamidžić: Džeko uvijek može napraviti razliku na terenu

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić izjavio je za talijanske medije kako svi misle da su se Barcelona i Bayern već plasirali u nokaut fazu Lige prvaka, ali da nije tako.

“Imam puno iskustva u Ligi prvaka i ne smijemo misliti da će utakmica u Milanu biti lagana”, rekao je Salihamidžić.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Isto tako, ne očekujemo laganu utakmicu ni protiv Barcelone. Moramo se fokusirati i ozbiljno ući u sve utakmice. Imamo četiri teške utakmice protiv Intera i Barcelone. Imamo dobru momčad, ali su i jaki protivnici.

Kao što sam rekao, moramo biti maksimalno koncentrirani i ne smije biti opuštanja”, dodao je Braco.

“Znam da je Romelu Lukaku povrijeđen, važan je igrač, ali jako dobro poznajem i Edina Džeku koji igra jako dobro. On je iz Bosne, kao i ja. Uvijek može napraviti razliku na terenu, što je i dokazao u prošlosti”, zaključio je sportski direktor Bayerna.

Večeras su na programu utakmice 1. kola Lige prvaka u skupinama A, B, C i D. U skupini C od 21 sat igrat će Inter i Bayern.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!