NaslovnicaVijestiIpak će dobiti drugu šansu: Doskorašnji reprezentativci Rusije pušteni iz zatvora!

Ipak će dobiti drugu šansu: Doskorašnji reprezentativci Rusije pušteni iz zatvora!

Ruski nogometaši Pavel Mamajev i Aleksandar Kokorin osuđeni su na moskovskom sudu u maju ove godine na godinu dana zatvora zbog huliganstva i tuče. Sada će ipak biti pušteni na uvjetnu slobodu iz zatvora u kojem su izdržavali kaznu.

Mamaev i Kokorin “ležali” su više od šest mjeseci u zatvoru i prema zakonu sada su uspjeli izaći na uvjetnu slobodu. Nogometaši su, zajedno s bratom od Kokorina, koji je također bio umiješan u premlaćivanje, podnijeli zahtjev za uvjetnu slobodu, koji im je odobren.

TRANSFER BOMBA IZ REAL MADRIDA: Nakon neuspjelog transfera Neymara, Los Blancosi do kraja ljeta prave najveći transfer u povijesti!

Sud u Belgorodu udovoljio je njihovom zahtjevu, a izvor je objasnio da ih iz zatvora moraju pustiti uslovno 17. septembra. Tužiteljstvo je već najavilo da se neće žaliti na odluku suda.

Mamayev, veznjak iz Krasnodara, i Kokorin, napadač Zenita Sankt Peterburga, u listopadu 2018. godine napali su dva policajca u moskovskom baru. Denisa Paka, koji je rodom iz Koreje, napali su stolicom dok je jeo u restoranu. Nogometaši su tada napali i drugog muškarca na parkiralištu, koji je morao potražiti pomoć u bolnici.

Kokorin je posljednji put igrao za rusku reprezentaciju krajem 2017., a Mamaev je zadnji put pozvan 2016. Odvjetnici nogometaša već su najavili da se obojica planiraju vratiti profesionalnom nogometu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!