NaslovnicaVijestiJavno saopštenje kluba: Iz Cardiffa jasno poručili! Mi nismo KRIVI, igrač je...

Javno saopštenje kluba: Iz Cardiffa jasno poručili! Mi nismo KRIVI, igrač je sam odlučio…

Pronalaženje nestalog zrakoplova s ​​argentinskim nogometašem Emilianom Salom, koji je nestao u ponedjeljak s radara preko engleskog kanala, nastavilo se i danas, a predsjednik Cardiff Mehmet Dalman je u tom pogledu rekao da je sam nogometaš organizirao put do Cardiffa, iako mu je iz kluba ponuđena druga solucija.

Predsjednik Cardiffa rekao je za Wales Online da je ponudio južnoameričkom nogometašu komercijalni let za Cardiff, što je on odbio i rekao da će putovati u vlastitoj režiji.

TRI OGROMNA TRANSFERA U JEDNOM DANU: Šta se to dešavalo jučer na nogometnoj pijaci!

“U ovom trenutku ne znam ko je organizovao njegov let za Cardiff, ali to sigurno nije bio Cardiff City. Šokirani smo u klubu i još uvijek se nadamo najboljem”, rekao je Dalman.

Pot Sale, avion s jednim motorom, navodno je organizovao njegov nogometni agent Willie MacKay, koji je za britanske novine The Guardian rekao da ne može o tome trenutno govoriti. Francuske i britanske obalne straže nastavile su tragati za avionom Piper PA-46 Malibu nakon 40 sati nakon nesreće, kojim je upravljao iskusni pilot Dave Ibbotson.

Jučer su, osim brodova u akciji spašavanja sudjelovala i tri aviona i jedan helikopter a također su pratili satelitske snimke i uspoređivali ih s najnovijim podacima s mobilnog telefona, no još uvijek nisu pronašli nikakve olupine.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!