NaslovnicaVijestiIz Cardiffa poručili: Platit ćemo novac za Emiliana Salu, ali...

Iz Cardiffa poručili: Platit ćemo novac za Emiliana Salu, ali…

Tko je rekao da Cardiff City neće platiti odštetu za nestalog Emiliana Sala? Predsjednik kluba Mehmet Dalman danas je dao izjavu medijima i objasnio zašto transakcija još uvijek nije provedena.

Predsjednik Cardiff Citya Mehmet Dalman odgovorio je na medijsku prozivku poziva Nantesa velškom klubu da plati prvu ratu naknade za nestalog napadača Emiliana Salu. Francuzi očekuju isplatu 7,5 milijuna funti jer polovica od transfera ide Salinom bivšem klubu Bordeauxu.

NAPOKON PRONAŠLI ZAMJENU ZA HAZARDA: Chelsea plaća 140 milijuna funti za novo pojačanje!

Suluda stvar je pomisliti, kako Cardiff, član najjače lige na svijetu ne želi platiti transfer za igrača kojeg su već bili registrovalai kako člana njihovog kluba. Radi se samo o poštivanju njegove obitelji.

“Ovo je vrlo osjetljiva tema, mogu samo reći da doista nismo platili prvi obrok. Da budem iskren, više vam ne mogu otkriti. Prvi razlog zbog kojeg još nismo platili je taj što on još uvijek nije pronađen. Moramo poštovati njegovu obitelj. Još uvijek traje akcija njegovo pronalaska, prerano je za bilo što komentirati. Mi ćemo platiti kada za to dođe pravi trenutak. Nikada nismo rekli da nećemo platiti “, rekao je Dalman za L’Equipe.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!