NaslovnicaVijestiIz uglednog časopisa Marca otkrili razlog zbog kojeg su iz Reala odustali...

Iz uglednog časopisa Marca otkrili razlog zbog kojeg su iz Reala odustali od kupovine Icardija!

U Realu su još u siječnju prošle godine ozbiljno su razmišljali o kupovini argentinske zvijezde Maura Icardija, te su na kraju iz do sada nepoznatog razloga odlučili odustati od sjajnog Argentinca.

Real Madrid je uvijek bio prvi favorit kada je bila u pitanju kupovina napadača Intera Maura Icardija, ali opet, uvijek je neki faktor zaustavljao planove uprave madriđana da u svoje redove dovedu jednog od najboljih napadača talijanske Serie A. Isto je bilo i ovaj put.Tako iz Marce prenose da Icardi iz Realovih bilješki nije nestao samo zbog odlične forme Benzeme, nego zbog njegove supruge i agentice Wande Nare.

UNITED DOBIO ODGOVOR IZ BUNDESLIGE: “Nećete ga dobiti ispod 70 milijuna funti!”

Marca izvještava da su u upravi Real Madrida odlučili ne sudjelovati u medijskim debatama i pregovorima s agenticom Icardija, koja je, zbog iznuđivanja i medijskog izvještavanja, u velikoj mjeri odgovorna za činjenicu da je Icardi ostao bez kapetanskog traka u Interu.

Wanda Nara je također udaljila Icardija od svojih suigrača, jer su neki, poput Marcela Brozovića, javno pohvalili potez vodstva kluba da oduzme kapetanski trak Icardiju i preda ga slovenskom vrataru Samiru Handanoviću.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!