NaslovnicaVijestiIzabrani igrači iz pet najboljih europskih liga: Cristiano Ronaldo propustio mjesto u...

Izabrani igrači iz pet najboljih europskih liga: Cristiano Ronaldo propustio mjesto u europskom timu sezone!

Superzvijezda Juventusa Cristiano Ronaldo je propustio mjesto u momčadi sezone koja se temelji na do sada najboljim igračima u najboljih pet liga u Europi.

Izabrani igrači

34-godišnji portugalski napadač upisao je 21 nastup ove sezone i postigao je impresivnih 12 puta za branitelje talijanskog naslova.

No Ronaldo, koji je u prosincu završio na trećem mjestu za Ballon d’Or, do sada nije uspio izboriti mjesto u europskoj momčad sezone.

Goal.com je izabrao tim koji se nalazi u formaciji 4-3-3 ima vratara PSG-a na golu Keylor Navasa.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Prema Goalu, bivši vratar Real Madrida je na svim natjecanjima održao najviše utakmica bez primljenog gola (12) od bilo kojeg drugog vratara u prvih pet liga u Europi.

Zvijezda Liverpoola Trent Alexander-Arnold izabran je na desnom beku, dok je suigrač Redsa Andy Robertson proglašen za drugog bekovskog igrača momčadi.

Ispred Navasa, Chris Smalling se nalazi u obrani, zajedno sa Virgil Van Dijkom, koji je za dlaku propustio osvajanje Zlatne lopte.

U veznom redu su tri igrača a njihova imena su Angel Di Maria, zatim Kevin De Bruyne, te zvijezda Real Madrida Casemiro, koji je odigrao odličan nastup u El Clasicu prošlog mjeseca.

Barcelonina superzvijezda Messi, koji je osvojio šestu Zlatnu loptu se nalazi na desnom krilu, a na lijevom je zvijezda Borussije Dortmund, Jadon Sancho.

Ronalo je propustio priliku da bude kao izbor za prvog napadača, jer je Robert Lewandowski ove sezone bio u nevjerojatnoj formi.

31-godišnja poljska zvijezda, koja je 2019. završila kao najbolji strijelac ispred Messija, postigla je impresivnih 30 puta u 25 nastupa u svim natjecanjima ove sezone.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!